The Pink Pill

The Pink Pill is een initiatief van Esther Matthijsse. Het is ontstaan binnen VONK, in samenwerking met Jeanny Kaethoven en Rutger Dragstra. Geïnspireerd door de kleine goedheid van Dirk de Wachter en de roze pil van Marleen Stikker wil zij de uitdaging aangaan om een nieuwe mogelijke wereld te creëren.

The Pink Pill is een initiatief van Esther Matthijsse.

Wat als we je zouden vertellen dat het mogelijk is om samen te werken aan een toekomst waarin we het liefst zouden willen leven? Als bewoners van deze aarde staan we voor grote uitdagingen. Uitdagingen waarvan we ons bewust zijn, maar toch slagen we er nog niet in om de kennis om te zetten in concrete actie. Concrete actie vraagt om concrete stappen. The Pink Pill wil je uitnodigen om mee te werken aan die mogelijke toekomst.

The Pink Pill gelooft in ‘de kleine goedheid’; een betekenisvolle, bescheiden en concrete daad van goedheid voor de ander, zonder te wachten op een organisatorische structuur die oplossingen brengt. Dit is minstens zo waardevol als top-down oplossingen die lang op zich laten wachten.