Linda Verhorevoort

Bij VONK zie ik studenten sneller groeien in hun creativiteit. Omdat ze niet gebonden zijn aan een opgelegde opdracht leren ze hierdoor sneller, zijn ze gemotiveerder om te leren en zullen dan ook meer doen met eventueel gekregen feedback.

Het is mooi dat de groep zo divers is, de studenten komen van verschillende opleidingen. Ik vind het leuk om een bijdrage te kunnen leveren voor VONK in het voorzien van mooie grafische producten.

VONK Linda Verhorevoort

In de MakerSpace van SintLucas hebben we prachtige machines staan, waarmee we de mooiste producten kunnen maken, van visitekaartjes, brochures en posters tot verpakkingen en 3D-prints. Het is leuk om de studenten te helpen met de uitvoering van hun producten en ervoor te zorgen dat er echt iets moois staat bij de eindexpositie. Sommigen studenten die zoveel mogelijk digitaal willen presenteren probeer ik ervan te overtuigen dat een grafisch product echt een waardevolle toevoeging is aan een hun project. Zo voorzie ik iedere student van VONK wel van printwerk, de ene misschien alleen voor een visitekaartje en de ander met een hele lijn die doorgezet wordt in grafische producten. Ik hoop dat ik mijn liefde voor het grafische vak door kan geven aan de studenten van VONK.